Volgende openbare vergaderingen

Alle vergaderingen

Welkom op het webportaal voor de bekendmakingen van de gemeente, het OCMW en de Raad van Bestuur van Bexit van Tervuren

 

Welke informatie vind je hier?

Op deze pagina kan je informatie terugvinden over:

  • de lijsten van besluiten van de gemeenteraad, de OCMW-raad: agenda, besluitenlijsten, notulen en reglementen
  • de raad van bestuur van Bexit, het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau: besluitenlijsten en verordeningen

De zittingen van de gemeenteraad en de OCMW-raad kan je hier herbeluisteren.

 

Hoe vind je een beslissing?

  • Weet je wanneer de beslissing is genomen?
    Ga naar de ‘Kalender’ en klik op de vergaderdatum. Je komt terecht in de agenda van de vergadering, waar je het agendapunt kan terugvinden. Klik op de titel van het punt dat je wil raadplegen. De beslissing opent.

  • Weet je niet op welke datum de beslissing is genomen?
    Geef een zoekterm in bij “Zoeken” (rechts bovenaan). Maak met het vergrootglas gebruik van filters om je zoekopdracht te verfijnen en de resultaten te beperken.


Niet gevonden wat je zocht?

Op deze raadpleegomgeving staat alleen de informatie die verplicht openbaar gemaakt moet worden. Als burger hebt je ook het recht om een bepaald document in te kijken of een afschrift ervan te vragen.
Je kan eveneens uitleg vragen over deze documenten. Een document van persoonlijke aard kan je enkel verkrijgen als je kan aantonen dat je er belang bij hebt. Je aanvraag wordt vervolgens getoetst aan de wettelijke en reglementaire uitzonderingsgronden. Op basis van deze toetsing kan je het opgevraagde document daarna al dan niet inkijken of het gevraagde afschrift ontvangen.

Richt je aanvraag schriftelijk aan de gemeente via info@tervuren.be